Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚατευθυντικό βαλβίδα ελέγχου

Φραγμός 350 200 τμηματικών υδραυλικών λίτρα βαλβίδων ελέγχου

Κίνα Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Γειά σου, Hanhan, ο αγαπητός φίλος μου! Διατηρήστε επαφή με σας από το whatsapp.

—— Ricky Naidoo

Γειά σου, αγαπητό Alysa, εσείς μοιάζει με ένα ψηλό και καλό κορίτσι. Σας ευχαριστώ για τους καταλόγους σας, θα απαντήσω εσείς σύντομα.

—— Bhavin Γκάντι

Η αγαπητή Emily, εσείς είναι γλυκό κορίτσι. Διατηρήστε επαφή.

—— Roy Quemada

Η αγαπητή Shirley, σας ευχαριστεί για τον ασθενή σας. Θα είμαι πίσω σύντομα.

—— Sam

Ο αγαπητός Simon, δείγμα παραλαμβάνεται. Θα το ανιχνεύσω το συντομότερο δυνατόν.

—— JACK LORSHBOUGH

Αγαπητός Αλβέρτος, καλή εργασία, μπορούμε να είμαστε καλός συνεργάτης.

—— larry timmons

Είμαι Online Chat Now

Φραγμός 350 200 τμηματικών υδραυλικών λίτρα βαλβίδων ελέγχου

large.img.alt
small.img.alt small.img.alt small.img.alt small.img.alt

Μεγάλες Εικόνας :  Φραγμός 350 200 τμηματικών υδραυλικών λίτρα βαλβίδων ελέγχου

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: HANJIU
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Σειρά Π, σειρά DCV
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 100 σύνολα
Τιμή: Contact the seller to ask
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κιβώτιο, παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 19 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, Western Union, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000000 σύνολα το χρόνο
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τύπος: υδραυλική βαλβίδα ελέγχου Δομή: Monoblock, τμηματικό
Ονομαστική ροή: 20 λίτρα σε 200 λίτρα Ανώτατη πίεση: 250 φραγμός, φραγμός 350
Μοχλός: 1 - 12 Σειρά θερμοκρασίας: -40 °C ~ 80 °C
Υψηλό φως:

Τμηματική υδραυλική βαλβίδα ελέγχου

,

Υδραυλική βαλβίδα ελέγχου Monoblock

,

200 υδραυλικών λίτρα βαλβίδων ελέγχου

 

Ταξινόμηση, λειτουργία και σωστή επιλογή της υδραυλικής βαλβίδας ελέγχου

 

 

Υδραυλική βαλβίδα ελέγχου:

 

Η υδραυλική βαλβίδα ελέγχου χρησιμοποιείται για να ελέγξει την υγρές πίεση, τη ροή και την κατεύθυνση στο υδραυλικό σύστημα κίνησης ή το υδραυλικό σύστημα ελέγχου.

Μεταξύ τους, η βαλβίδα ελέγχου πίεσης καλείται βαλβίδα ελέγχου πίεσης, η βαλβίδα ελέγχου ροής καλείται βαλβίδα ελέγχου ροής, ο έλεγχος επάνω, μακριά και η κατεύθυνση ροής καλούνται βαλβίδα ελέγχου κατεύθυνσης.

 

Ένα πλήρες υδραυλικό σύστημα αποτελείται από 4 μέρη:

Ενεργειακό μέρος (υδραυλική αντλία και πρωταρχικός - μετακινούμενος συλλογικά),

Μέρος ελέγχου ελέγχου (βαλβίδα ελέγχου κατεύθυνσης, βαλβίδα ελέγχου πίεσης, βαλβίδα ελέγχου ροής και άλλοι τύποι υδραυλικών βαλβίδων ελέγχου),

Ενεργοποιητές (υδραυλικοί κύλινδροι, υδραυλικές μηχανές και ταλαντεμένος υδραυλικές μηχανές) και

Βοηθητικά μέρη (συσσωρευτής, δεξαμενή πετρελαίου, φίλτρο, μετρητής πίεσης, διακόπτης και τοποθέτηση σωληνώσεων, κ.λπ.)

 

 

 

 

Λειτουργίες της υδραυλικής βαλβίδας ελέγχου:

 

Η λειτουργία της υδραυλικής βαλβίδας ελέγχου στο υδραυλικό σύστημα είναι να ελεγχθεί η κατεύθυνση ροής, η πίεση και η ροή του πετρελαίου στο υδραυλικό σύστημα

Έτσι ώστε ο ενεργοποιητής και ο οδηγώντας μηχανισμός του για να λάβουν την απαραίτητη κατεύθυνση της κίνησης, της ώθησης (ροπή) και της κίνησης επιταχύνουν (περιστροφική ταχύτητα).

Οποιοδήποτε υδραυλικό σύστημα, ανεξάρτητα από το πόσο απλός, δεν μπορεί να λείψει των υδραυλικών βαλβίδων Η ίδια διαδικασία του υδραυλικού μηχανικού εξοπλισμού, μέσω της χρήσης των διαφορετικών συνδυασμών υδραυλικών βαλβίδων, μπορεί να αποτελέσει μια απολύτως διαφορετική δομή πετρελαίου ποικίλων υδραυλικών συστημάτων.

 

Επομένως, η υδραυλική βαλβίδα είναι η περισσότερες ποικιλία και οι προδιαγραφές στην υδραυλική τεχνολογία, ευρύτατα χρησιμοποιημένη, το πιό ενεργό μέρος (συστατικά) Είτε ένα πρόσφατα σχεδιασμένο είτε τρέχοντας υδραυλικό σύστημα μπορεί να τρέξει κανονικά σύμφωνα με τις καθιερωμένες απαιτήσεις εξαρτάται κατά ένα μεγάλο μέρος από την απόδοση των διάφορων υδραυλικών αιθουσών χρησιμοποιούμενων και εάν το ταίριασμα παραμέτρου είναι λογικό.

 

 

Φραγμός 350 200 τμηματικών υδραυλικών λίτρα βαλβίδων ελέγχου 0

 

 

 

 

Η σωστή επιλογή της υδραυλικής βαλβίδας ελέγχου:

 

Για οποιοδήποτε υδραυλικό σύστημα, η σωστή επιλογή της υδραυλικής βαλβίδας ελέγχου, θα κάνει το σχέδιο υδραυλικών συστημάτων τη λογική, άριστη απόδοση, εύκολη εγκατάσταση, εύκολη συντήρηση, και θα εξασφαλίσει την κανονική λειτουργία των σημαντικών όρων συστημάτων. Ο ακόλουθος από διάφορες πτυχές για να περιγράψει πώς να επιλέξει μια λογική υδραυλική βαλβίδα.

 

1.General αρχές της επιλογής

Κατ' αρχάς, σύμφωνα με τις λειτουργικές απαιτήσεις του συστήματος, καθορίστε τον τύπο υδραυλικής βαλβίδας ελέγχου. Προσπαθήστε να επιλέξετε μια τυποποιημένη σειρά γενικών προϊόντων. Σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση εγκαταστάσεων, επιλέξτε το διαφορετικό τρόπο σύνδεσης, όπως ο σωλήνας ή η σύνδεση πιάτων. Κατόπιν, επιλέξτε την εκτιμημένη πίεση της υδραυλικής βαλβίδας σύμφωνα με τη μέγιστη πίεση εργασίας που σχεδιάζεται από το σύστημα, και επιλέξτε την προδιαγραφή ροής της υδραυλικής βαλβίδας σύμφωνα με τη μέγιστη ροή μέσω της υδραυλικής βαλβίδας. Εάν επιλεγόταν η βαλβίδα υπερχείλισης σύμφωνα με τη μέγιστη ροή της υδραυλικής αντλίας Η βαλβίδα ροής πρέπει να επιλεχτεί σύμφωνα με τη σειρά ροής ελέγχου βρόχων, η ελάχιστη σταθερή ροή της πρέπει να είναι λιγότερο από την απαραίτητη ελάχιστη σταθερή σειρά ταχύτητας ροής.

 

Φραγμός 350 200 τμηματικών υδραυλικών λίτρα βαλβίδων ελέγχου 1

 

2.Selection του τρόπου εγκαταστάσεων υδραυλικής βαλβίδας ελέγχου

Ο τρόπος εγκαταστάσεων υδραυλικής βαλβίδας ελέγχου έχει μια αποφασιστική επιρροή στη μορφή δομών υδραυλικής συσκευής, έτσι είναι απαραίτητο να επιλεχτεί ο κατάλληλος τρόπος εγκαταστάσεων σύμφωνα με τη συγκεκριμένη κατάσταση. Κατά γενική ομολογία, στην επιλογή του υδραυλικού ελέγχου η εγκατάσταση βαλβίδων, πρέπει να βασιστεί στην επιλογή των υδραυλικών προδιαγραφών βαλβίδων ελέγχου, την πολυπλοκότητα του συστήματος και τα χαρακτηριστικά σχεδιαγράμματος που καθορίζουν. Οι μέθοδοι εγκαταστάσεων που περιγράφονται ανωτέρω έχουν τα χαρακτηριστικά τους. Περασμένη κλωστή σύνδεση, κατάλληλη για το απλό σύστημα, λιγότερα συστατικά, πιό ευρύχωρη θέση εγκαταστάσεων. Η σύνδεση τύπων πιάτων, κατάλληλη για το σύστημα είναι πιό σύνθετη, ο αριθμός συστατικών, η θέση εγκαταστάσεων είναι σχετικά συμπαγείς περιπτώσεις. το συνδέοντας πιάτο μπορεί να τρυπηθεί με τρυπάνι για να επικοινωνήσει το κύκλωμα πετρελαίου, και τα πολλαπλάσια υδραυλικά συστατικά μπορούν να εγκατασταθούν στο συνδέοντας πιάτο, το οποίο μπορεί να μειώσει το συνδέοντας σωλήνα μεταξύ των υδραυλικών βαλβίδων ελέγχου, να μειώσει τα σημεία διαρροής, και να καταστήσει την εγκατάσταση και τη συντήρηση καταλληλότερες. Ο τύπος βαλμένων φλάντζα ενώσεων χρησιμοποιείται γενικά για τις βαλβίδες μεγάλων διαμέτρων.

 

 

Φραγμός 350 200 τμηματικών υδραυλικών λίτρα βαλβίδων ελέγχου 2

 

3.Selection της υδραυλικής εκτιμημένης πίεσης βαλβίδων ελέγχου

Η εκτιμημένη πίεση της υδραυλικής βαλβίδας ελέγχου είναι η βασική παράμετρος απόδοσης της υδραυλικής βαλβίδας, που δείχνει την ικανότητα πίεσης της υδραυλικής βαλβίδας, η οποία αναφέρεται στην ονομαστική πίεση της υδραυλικής βαλβίδας κάτω από το εκτιμημένο εργαζόμενο κράτος. Η επιλογή της υδραυλικής βαλβίδας εκτίμησε την πίεση, πρέπει να βασιστεί στο σχέδιο υδραυλικών συστημάτων της πίεσης εργασίας να επιλεχτεί το αντίστοιχο επίπεδο πίεσης υδραυλικής βαλβίδας ελέγχου. Γενικά, η εκτιμημένη αξία πίεσης που υποδεικνύεται στην υδραυλική βαλβίδα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από την πίεση εργασίας του συστήματος.

 

 

Φραγμός 350 200 τμηματικών υδραυλικών λίτρα βαλβίδων ελέγχου 3

 

4.Hydraulic επιλογή προδιαγραφών ροής βαλβίδων ελέγχου

Το εκτιμημένο ποσοστό ροής υδραυλικής βαλβίδας ελέγχου είναι το ονομαστικό ποσοστό ροής που η υδραυλική βαλβίδα περνά υπό τις εκτιμημένες συνθήκες εργασίας. Η πραγματική λειτουργούσα ροή της υδραυλικής βαλβίδας ελέγχου συσχετίζεται με τον τρόπο σύνδεσης του κυκλώματος πετρελαίου στο σύστημα: το ποσοστό ροής του κυκλώματος σειράς είναι ίσο με αυτό του παράλληλου κυκλώματος, ενώ το ποσοστό ροής του παράλληλου κυκλώματος είναι ίσο με το ποσό των ποσοστών ροής κάθε κυκλώματος πετρελαίου. Επιλέξτε την προδιαγραφή ροής της υδραυλικής βαλβίδας ελέγχου, εάν η εκτιμημένη ροή της βαλβίδας ελέγχου και του ποσοστού ροής συστημάτων είναι στενή, είναι προφανώς η πιό οικονομική. Εάν η επιλογή της εκτιμημένης ροής της βαλβίδας ελέγχου είναι λιγότερο από τη ροή εργασίας, είναι εύκολο να προκληθεί η υδραυλική στερέωση και η υδραυλική δύναμη, και μπορεί να έχει μια κακή επίδραση στην ποιότητα εργασίας της βαλβίδας. Επιπλέον, μην μπορέστε απλά σύμφωνα με εκτιμημένη ροή παραγωγής της υδραυλικής αντλίας για να επιλέξει τη ροή της βαλβίδας, επειδή για ένα υδραυλικό σύστημα, κάθε κύκλωμα μέσω της ροής δεν είναι πιθανό να είναι το ίδιο. Επομένως, στην επιλογή, πρέπει να εξετάσει ότι ο υδραυλικός βρόχος βαλβίδων ελέγχου μπορεί μέσω της μέγιστης ροής.

 

 

Φραγμός 350 200 τμηματικών υδραυλικών λίτρα βαλβίδων ελέγχου 4

 

5.Choice του τρόπου ελέγχου υδραυλικής βαλβίδας ελέγχου

Ο υδραυλικός τρόπος ελέγχου βαλβίδων ελέγχου έχει το ποικίλο, είναι γενικά βασισμένος στον έλεγχο των αναγκών συστημάτων και της δυνατότητας διαμόρφωσης ηλεκτρικών συστημάτων να επιλέξει. Για το υδραυλικό σύστημα με τη χαμηλή απαίτηση αυτοματοποίησης, το μικρό μέγεθος ή τη σπάνια ρύθμιση, ο χειρωνακτικός τρόπος ελέγχου μπορεί να επιλεχτεί. Για το υδραυλικό σύστημα με τις υψηλότερες απαιτήσεις αυτοματοποίησης ή τον έλεγχο οι απαιτήσεις απόδοσης, ηλεκτρικός και υδραυλικός μπορούν να επιλεχτούν.

 

 

Φραγμός 350 200 τμηματικών υδραυλικών λίτρα βαλβίδων ελέγχου 5

 

6.Economic επιλογή

Επιλέξτε την υδραυλική βαλβίδα ελέγχου, πρέπει να καλύψει τις απαιτήσεις της προϋπόθεσης, για να επιλέξει όσο το δυνατόν περισσότερο το κόστος και το χαμηλότερο κόστος της υδραυλικής βαλβίδας, προκειμένου να βελτιωθούν οι οικονομικοί δείκτες της κύριας μηχανής. Παραδείγματος χάριν, για τη σταθερότητα ταχύτητας οι απαιτήσεις του συστήματος δεν είναι υψηλές, πρέπει να επιλέξουν τη βαλβίδα ρυθμιστικών βαλβίδων και δεν επιλέγουν τη βαλβίδα ελέγχου ταχύτητας. Επιπλέον, στην επιλογή της υδραυλικής βαλβίδας ελέγχου, μην επιλέξτε τυφλά μια φτηνότερη βαλβίδα, για να εξετάσετε την αξιοπιστία της εργασίας του και η οικονομικά ενεργή ζωή, δηλ., εξετάζει το περιεκτικό κόστος. Συγχρόνως, η ευκολία και η ταχύτητα της συντήρησης πρέπει επίσης να θεωρηθούν ώστε να μη επηρεαστεί η παραγωγή.

 

 

 

Φραγμός 350 200 τμηματικών υδραυλικών λίτρα βαλβίδων ελέγχου 6

 

 

 

 

Η συγκεκριμένη επιλογή της υδραυλικής βαλβίδας ελέγχου:

 

1.Direction επιλογή βαλβίδων ελέγχου

Πρέπει να βασιστείτε στις απαιτήσεις του συστήματος να επιλεχτεί η κατεύθυνση του τύπου βαλβίδων, όπως η απαίτηση ότι η ροή πετρελαίου μπορεί μόνο να ρεύσει σε μια κατεύθυνση, η μη αντίστροφη ροή, πρέπει να είναι χρησιμοποιημένη μονόδρομη βαλβίδα Εάν ο ενεργοποιητής απαιτείται για να ολοκληρώσει το λειτουργώντας κύκλο ενός βήματος προς τα εμπρός, ένα βήμα προς τα πίσω και μια στάση, η three-position βαλβίδα αντιστροφής πρέπει να επιλεχτούν. Εάν μόνο δύο συνθήκες εργασίας ολοκληρώνονται, δηλαδή η τροφή και η επιστροφή, δύο βαλβίδες αντιστροφής πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να συνδέσουν ή να κλείσουν το κύκλωμα πετρελαίου Εάν το εκτελεστικό συστατικό για λειτουργώντας κύκλος να ολοκληρώσει «γρήγορα προς τα εμπρός μια εργασία σε μια γρήγορη πλάτη στάσεων» ή εναλλασσόμενη συχνή κίνηση, πρέπει συνήθως να επιλέξει μια βαλβίδα αντιστροφής για να αλλάξει την κατεύθυνση της ροής πετρελαίου. Η βαλβίδα κατεύθυνσης μπορεί επίσης να επιλεχτεί σύμφωνα με τη λειτουργώντας κατάσταση του συστήματος και τα χαρακτηριστικά της βαλβίδας.

Παραδείγματος χάριν, η μάζα των κινούμενων μερών είναι μικρή, οι αντιστρέφοντας απαιτήσεις ακρίβειας δεν είναι υψηλές, η ροή είναι λιγότερο από 63 λ/λ, πρέπει να επιλέξει την ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα αντιστροφής, επειδή ο αντιστρέφοντας αντίκτυπος βαλβίδων είναι μεγάλος, τόσο μόνο επιτρέπει τη μικρή ροή, μη κατάλληλη για τη μεγάλη ροή κατευθείαν Εάν το κινούμενο μέρος έχει μια μεγάλη μάζα και ένα ευρύ φάσμα της παραλλαγής ταχύτητας, και η μετατροπή πρέπει για να είναι σταθερή. Εάν το ποσοστό ροής είναι 63 L/rain, η ηλεκτρουδραυλική βαλβίδα μετατροπής με τη σταθερή κατεύθυνση και κανέναν αντίκτυπο πρέπει να επιλεχτεί. Εάν υπάρχει ένας βρόχος κλειδώματος στο σύστημα, η υγρή βαλβίδα αντεπιστροφής ελέγχου με την καλή εκτέλεση σφράγισης πρέπει να επιλεχτεί, παρά τους φτωχούς που σφραγίζουν τη βαλβίδα αντιστροφής.

 

Φραγμός 350 200 τμηματικών υδραυλικών λίτρα βαλβίδων ελέγχου 7

 

2.Selection της βαλβίδας ελέγχου πίεσης

Η βαλβίδα ελέγχου πίεσης πρόκειται να ελέγξει την πίεση του υδραυλικού συστήματος, έτσι πρέπει να επιλεχτεί σύμφωνα με την εργαζόμενη κατάσταση του υδραυλικού συστήματος, των απαιτήσεων πίεσης και της λειτουργίας της βαλβίδας ελέγχου στο σύστημα.

Παραδείγματος χάριν, στο ποσοτικό σύστημα κανονισμού ταχύτητας αντλιών throttling, η ταχύτητα κινήσεων του ενεργοποιητή εξαρτάται από τον έλεγχο βαλβίδων ρυθμιστικών βαλβίδων Προκειμένου να διατηρηθεί η βασική σταθερή πίεση εργασίας της αντλίας, η βαλβίδα υπερχείλισης πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να σταθεροποιήσει την υπερχείλιση Προκειμένου να αποτραπεί η υπερφόρτωση συστημάτων, μια ανακουφιστική βαλβίδα μπορεί να συνδεθεί παράλληλα στην έξοδο αντλιών για να προστατεύσει την ασφάλεια της αντλίας και ολόκληρου του συστήματος. Εάν υπάρχει μια πίεση που μειώνει το βρόχο στο σύστημα, η πίεση του υψηλού βρόχου πρέπει μειώνω στη χαμηλή πίεση με τη χρησιμοποίηση της πίεσης που μειώνει τη βαλβίδα Εάν το σύστημα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ τον έλεγχο πίεσης της διαδοχικής δράσης κάθε συστατικού, η βαλβίδα ακολουθίας πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να ρυθμίσει την πίεση της βαλβίδας ακολουθίας ως απαραίτητη αξία πίεσης, ώστε να ελεγχθεί η ακολουθία δράσης των συστατικών. Οι ηλεκτρονόμοι πίεσης μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να μετατρέψουν την υγρή πίεση στα ηλεκτρικά σήματα να ελεγχθεί η διαδοχική δράση κάθε συστατικού. Εάν ο ενεργοποιητής απαιτείται για να κινηθεί σταθερά, η backpressure βαλβίδα πρέπει να τεθεί ως στόχος στο κύκλωμα να διαμορφώσει μια ορισμένη επιστροφής αντίσταση πετρελαίου, η οποία μπορεί πολύ να βελτιώσει τη σταθερότητα κινήσεων του ενεργοποιητή. Η βαλβίδα υπερχείλισης, η βαλβίδα ακολουθίας, η μονόδρομη βαλβίδα και η βαλβίδα ρυθμιστικών βαλβίδων μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως backpressure βαλβίδα.

 

Φραγμός 350 200 τμηματικών υδραυλικών λίτρα βαλβίδων ελέγχου 8

 

3.Flow επιλογή βαλβίδων ελέγχου

Σύμφωνα με τη λειτουργώντας κατάσταση του υδραυλικού συστήματος και τα χαρακτηριστικά της βαλβίδας ελέγχου ροής για να επιλέξει τη βαλβίδα ελέγχου ροής, για να ελέγξει την ταχύτητα του ενεργοποιητή. Παραδείγματος χάριν, ο ενεργοποιητής απαιτεί τη σταθερή ταχύτητα, και δεν παράγει το σύρσιμο, πρέπει να επιλέξει τη βαλβίδα ελέγχου ταχύτητας, στην επιλογή της προδιαγραφής της βαλβίδας ελέγχου ταχύτητας, πρέπει να δώσει προσοχή στην ελάχιστη σταθερή ροή της βαλβίδας ελέγχου ταχύτητας, πρέπει να συναντήσει την ελάχιστη ταχύτητα του ενεργοποιητή, δηλαδή, η ελάχιστη σταθερή ροή της βαλβίδας ελέγχου ταχύτητας πρέπει να είναι λιγότερο από η ελάχιστη ροή που απαιτείται από τον ενεργοποιητή Εάν οι απαιτήσεις σταθερότητας ροής είναι ιδιαίτερα υψηλές, ή χρησιμοποιημένος στην περίπτωση του ίχνους επέλεγε η τροφή, τη ρυθμίζοντας βαλβίδα ταχύτητας τύπων αποζημιώσεων θερμοκρασίας.

 

 

Φραγμός 350 200 τμηματικών υδραυλικών λίτρα βαλβίδων ελέγχου 9

 

 

Εν ολίγοις, η επιλογή της υδραυλικής βαλβίδας είναι σωστή ή όχι, η επιτυχία ή η αποτυχία του συστήματος έχει μια μεγάλη σχέση. Σαν υδραυλικό σχεδιαστή, πρέπει να έχουμε μια περιεκτική κατανόηση της παραγωγής των υδραυλικών βαλβίδων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ειδικά η απόδοση των διάφορων υδραυλικών βαλβίδων, αντικατάσταση και αντικατάσταση των παλαιών και νέων προϊόντων. Επίσης συχνά για να χρησιμοποιήσει την περιοχή για να καταλάβει τις συνθήκες εργασίας της υδραυλικής βαλβίδας, μόνο κατά αυτόν τον τρόπο, προκειμένου να επιτευχθεί η σωστή επιλογή της υδραυλικής βαλβίδας και λογικός.

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Alyssa Lee

Τηλ.:: +8613831101542

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα